Osvícené partnerství ?

Sluníčko mi kouzlí duháky na můj nový obraz... je čerstvě zrozený, nepojmenovaný a prvně se koupe ve slunečních paprscích. Nabírá tak energii, aby ji pak šířil do daleka i za tmavých nocí... Jaký prostor asi v budoucnu prosvětlí? Ve vzduchu chytám jméno - Osvícené partnerství...a jdu ven na slunce.

Přemítám nad jménem, pracovní název obrazu byl Dvojplamen, ale dnes, když jsem se na něj dívala a tiše s ním rozmlouvala, přišlo mi k němu nové pojmenování. Jeho energie ještě stále pracuje a usazuje se, dokončovala jsem ho teď několik dní. Podklad několikrát změnil barevnost, původní tmavě modrý odstín jsem vyměnila za pastelové tóny.

Jsem zvědavá, koho si svou energií přivolá, kdo si ho bude chtít adoptovat do svého domova. Ten se také dozví jeho jméno... od obrazu samotného.

Víla z vinohradu

Víla z vinohradu

Koncem léta jsem se zúčastnila setkání v kavárně Pohodovej anděl na Mělníce, kde usedla do Křesla pro hosta paní Bettina Lobkowiczová. Zajímavě vyprávěla o svém vinařství a o hospodaření na historických lobkowických vinicích. Inspirovala mne - jistě i vinice mají své víly a tak jsem vytvořila Vílu z vinohradu, možná je i paní Bettině trochu podobná - její podobou si nejsem jistá, protože po celou dobu setkání skrývala svou tvář pod půvabným kloboučkem. S vílou se nyní můžete setkat na dobříšském zámku, je tam k vidění do 13.1. 2018

Setkání s Anděly naživo - pozvánka na výstavu na zámku

Máte příležitost pořídit si obraz, který není jen dekorativním doplňkem domácnosti, ale bytosti u mne zrozené se mohou stát právoplatnými členy Vaší rodiny. Mám mnoho podivuhodných příhod od těch, kteří si ode mne anděla či vílu pořídili... Výstava v zámeckých komnatách na Dobříši bude otevřena do… chcete vědět víc?

Bez barvy a bez retuší, i tak jim to spolu sluší...

Láska z hlíny zrozená, v žáru pece bude stvrzena. Láskyplně vymodelováno o noci úplňkové... 

Ti dva ještě netuší, že je čeká dvojí křest ohněm než se vybarví do konečné podoby...

Víla z fialek ...

Na zahradě se nám objevila nová víla, velká tak na dlaň, choulila se pod listem společně s ptáčím mláďátkem. Pár dnů jsem ji nechala ve fialkách, ale pak se mi po ní zastesklo a tak teď si tu leží u mně na pracovním stole a má přehled, co zrovna nového tvořím. A já si mám při práci s kým povídat...  chcete vědět víc?