Pozvánka na výstavu.

Srdečně zvu na výstavu v Domově Sue Ryder, kde budou do konce června k vidění  mé keramické plastiky

a autorská fotoplátna, která jsou esencemi z mých originálních keramických obrazů.

Javůrka - královna z louky



Javůrka je víla, zrozená z hlíny a ducha místa v jednom kouzelném kraji na jihu Čech.

Začala jsem ji tvořit v lednu 2018 na přání báječných lidí, pro jejich nový domov.

S láskou a něhou jsem její podobu vysvobozovala z hlíny, po prvním napínavém výpalu jsem ji oblékla do barev, aby znovu prošla žárem pece a nakonec jsem se jí lehce dotkla zlatými odlesky - vždyť je to královna, byť jen z louky.

Pociťuji moře vděčnosti za možnost a dar své tvořivé práce, do které mohu promítnout svou schopnost nacítit se na energií bytostí a místa  a také využít vzpomínky na všechny krásy kolem, co sytí mou duši.

I Vy se na mne můžete obrátit s přáním, abych pro Vás vytvořila patrona či múzu Vašeho prostoru nebo si můžete vybrat z bytostí již vytvořených, které mohou oslovit Vaši duši, jako by byly vytvořeny právě pro ni.   Neváhejte mne oslovit se svým přáním.

Osvícené partnerství ?

Sluníčko mi kouzlí duháky na můj nový obraz... je čerstvě zrozený, nepojmenovaný a prvně se koupe ve slunečních paprscích. Nabírá tak energii, aby ji pak šířil do daleka i za tmavých nocí... Jaký prostor asi v budoucnu prosvětlí? Ve vzduchu chytám jméno - Osvícené partnerství...a jdu ven na slunce.

Přemítám nad jménem, pracovní název obrazu byl Dvojplamen, ale dnes, když jsem se na něj dívala a tiše s ním rozmlouvala, přišlo mi k němu nové pojmenování. Jeho energie ještě stále pracuje a usazuje se, dokončovala jsem ho teď několik dní. Podklad několikrát změnil barevnost, původní tmavě modrý odstín jsem vyměnila za pastelové tóny.

Jsem zvědavá, koho si svou energií přivolá, kdo si ho bude chtít adoptovat do svého domova. Ten se také dozví jeho jméno... od obrazu samotného.